Lelystad, Zara

123.000 m²

 

Lelystad, Zara

123.000m²

 

Oirschot, DC Westfields

88.800m²

 

Alblasserdam, DC Goodman

56.581 m²

 

Roosendaal, Campus A58 Fase 1a

46.500m²

1
1

Dakreparatie

Bij Kamil Dak zijn we gespecialiseerd in industriële daken. Onze dakdekkers voorzien grote oppervlakte daken van dakbedekking. U kunt hierbij denken aan distributiecentra, logistieke hallen en opslagruimtes. Naast onze dienst van het dakdekken van nieuwe industriële daken en het onderhouden hiervan, bieden wij ook dakreparatie aan. Op deze pagina geven wij u meer informatie met betrekking tot dakreparaties.

Hoe ontstaat dakschade?

Industriële daken zijn vaak te kenmerken door platte daken. Simpelweg, omdat deze gebouwen worden ontworpen op functionaliteit en een helling in het dak ruimteverspilling zou zijn. Ook deze platte daken kunnen uiteraard schade oplopen. We leggen u uit hoe zodanige schade kan ontstaan, waardoor uiteindelijk een dakreparatie nodig is.

Contact

Neem contact op met Kamil Dak B.V.

Kamil Dak B.V.
Polluxstraat 1
5047 RA Tilburg
+31 (0)13 303 22 23
info@kamildak.nl

Uw offerte aanvragen kunt u sturen naar:

calculatie@kamildak.nl
Of stuur ons een bericht via ons contactformulier

VCA certificaat logo

Verkeerd uitgevoerde montage of onderhoud

Wanneer het dakdekken niet goed wordt uitgevoerd, door verkeerde materiaalkeuze, ondeskundig advies of slecht ontwerp, kan dit op termijn problemen veroorzaken. Het kan uiteindelijk leiden tot lekkages en de levensduur van het dak verkorten.

Wanneer het leggen van het dak niet goed is uitgevoerd door de dakdekkers, kan dit dus al tot problemen leiden. Maar ook het verkeerd onderhouden van het dak kan uiteindelijk een dakreparatie tot gevolg hebben. Bij goed onderhoud kunnen bijvoorbeeld lekkages op tijd worden opgespoord, waardoor uiteindelijke reparaties zullen uitblijven. Ook het regelmatig schoonmaken van het dak hoort bij het aspect onderhoud, en moet dus met regelmaat worden gedaan.

Ook slordigheid tijdens het uitvoeren van werkzaamheden op het dak, kan zorgen voor schade. Hierbij kunt u denken aan het verkeerd omgaan met scherpe en zware gereedschappen. Of het onopgemerkt staan op iets als een schroef. Dit kan kleine gaten en scheuren tot gevolg hebben, wat uiteindelijk weer grote schade kan veroorzaken, waardoor er uiteindelijk een dakreparatie nodig is.

Overige factoren

Naast deze factoren kunnen ook een verstopte afvoer en storm zodanige schade veroorzaken aan uw dak, dat er een dakreparatie plaats moet vinden. Daarbij spelen ook het krimpen en uitzetten door temperatuursverandering en veroudering een rol in de levensduur van uw dak.

Waarom moet u de dakreparatie laten uitvoeren door Kamil Dak?

Al sinds 2010 is Kamil Dak gespecialiseerd als dakdekkersbedrijf voor industriële daken. Hierbij kan zowel gedacht worden aan nieuwbouw, als aan renovatie en dakreparaties. Dit doen we door heel Europa. In 2019 hebben onze dakdekkers dan ook meer dan 1.200.000m2 kunststofdakbedekking aangebracht. Hierbij zijn we als team en bedrijf gegroeid, maar onze kwaliteit en betrokkenheid zijn onveranderd gebleven.

Bij Kamil Dak bieden we dus dakbedekking en renovatie aan. Daarbij bieden wij ook service en onderhoud. Met deze service en onderhoud kan dakschade voorkomen worden en de levensduur van de dakbedekking verlengd worden. Onze vakkundige dakdekkers staan dagelijks op daken om inspecties uit te voeren en ze te ontdoen van vuil, om verstopping te voorkomen. Wanneer onze mensen tijdens een
inspectie stuiten op kleinere problemen, zullen deze gelijk kosteloos hersteld worden. Zo kunnen deze op langer termijn geen grote problemen geven en kunnen dakreparaties voorkomen worden.

Middels het afsluiten van een onderhoudscontract bij Kamil Dak, kunnen ook wensen besproken worden, zoals een 24 of 12 uur service bij calamiteiten. Zo bent u altijd verzekerd van een goed dak.

Contact

Is er bij u sprake van schade en is er een dakreparatie nodig? Neem gerust contact met ons op, we helpen u graag.