Fijne Feestdagen!!

Fijne Feestdagen!!

Beste klanten, vrienden en collega’s,

Ter gelegenheid van de naderende kerst willen we u graag het allerbeste wensen. Moge deze magische tijd vol vreugde, warmte en liefde zijn en moge elke dag u onvergetelijke momenten brengen met uw dierbaren. Moge het komende nieuwe jaar u veel successen, vervulde dromen en nieuwe, inspirerende uitdagingen brengen. 🎄 🎅

ℹ Bij deze gelegenheid willen we u ook informeren dat ons bedrijf een korte pauze zal nemen. Van 25 december tot 7 januari vieren we feest en rusten we uit om krachten op te doen voor het komende jaar. Daarom is ons bedrijf tijdens deze periode gesloten.

Op 8 januari hervatten we onze activiteiten, klaar voor nieuwe projecten, uitdagingen en samenwerkingen. We willen jullie bedanken voor het vertrouwen dat jullie het afgelopen jaar in ons hebben gesteld. Uw steun is uiterst waardevol voor ons en motiveert ons om onze diensten voortdurend te verbeteren.

🛠 Uitzondering is onze Service & Onderhoud afdeling die in calamiteiten ter beschikking staat van onze klanten.

We hopen dat u deze kerst in de warmte van uw familie en vrienden zult doorbrengen en dat het nieuwe jaar u veel succes en vervulling van uw dromen zal brengen. Moge deze tijd bijzonder en vol positieve emoties voor u zijn.

Met de beste wensen,
KAMILDAK team