1
1

Over Ons

WATERDICHT & DUURZAAM (net als onze daken)

Kamil Dak B.V. is sinds 2010 actief als professioneel dakdekkersbedrijf, gespecialiseerd in kunststof dakbedekking, voor industriële gebouwen voor zowel nieuwbouw als renovatie door heel Europa.

Waar we ooit begonnen met 10.000m² per jaar, zitten we vanaf 2019 aan meer dan 1.200.000m² aangebrachte kunststof  dakbedekking!  Hierdoor is het team én de kennis van Kamil Dak B.V. flink gegroeid, waardoor onze kwaliteit en betrokkenheid, waar nodig, sterk is verbeterd.

Team

VAKKUNDIGE DAKDEKKERS → GEGARANDEERDE KWALITEIT

Onze vakkundige dakdekkers zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van PVC en TPO dakbedekking. Door middel van scholing en opleiding van ons personeel over de actuele ontwikkelingen in de dakbedekkingsbranche houden wij de kwaliteit van onze dienstverlening op een hoog niveau. Door onze zeer deskundige uitvoerders met ruime ervaring en kennis worden alle projecten regelmatig gecontroleerd waarbij alles goed wordt doorgesproken met de aannemer. Speciale afspraken en wensen van de opdrachtgever worden dan ook nauwlettend door de uitvoerders opgevolgd en zorgen zij ervoor dat alles volgens afspraak verloopt.

GEDREVEN & SAAMHORIG

De medewerkers van Kamil Dak B.V. zetten zich dagelijks volledig in om als team een uitstekende service en een professionele benadering te bieden. Of ze nu op het dak staan of op kantoor werken, op iedere afdeling wordt dagelijks met grote gedrevenheid gewerkt!

Wat is de kracht van Kamil Dak B.V.? Er wordt gewerkt in een gemoedelijke sfeer, op basis van wederzijds respect. Daarom helpen wij elkaar en komen we voor elkaar op.

About VCA

VCA staat voor: Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers.

Het VCA**certificaat geeft aan dat wij de nodige veiligheids-, gezondheids-, en milieuactiviteiten op de werkvloer beheersen, inclusief beleid, structuur en planvorming.

VEILIGHEID, GEZONDHEID EN MILIEU OP DE WERKVLOER.

Ook zijn de medewerkers van Kamil Dak B.V. professioneel opgeleid en in het bezit van VCA Basic of Vol. Een aantal medewerkers hebben ook een BHV diploma.

Voor al onze projecten zijn wij voorzien van de benodigde veiligheidsmiddelen conform de VCA** eisen.

Door middel van het houden van maandelijkse Toolbox-meetings worden de betreffende medewerkers op de hoogte gehouden van diverse onderwerpen over veiligheid en zorgen zij voor een veilige werksituatie. De uitvoerders controleren dagelijks dat de geldende veiligheidsvoorschriften door iedereen worden nageleefd. Hierbij hoort o.a. ook het scheiden van afval.