1
1

Over ons

Explosieve groei sinds 2010!


Al sinds 2010 werken wij met kunststof dakbedekking voor onze toenemende groep vaste opdrachtgevers. Door een blijvende kwaliteit te leveren en het volgen van de bouwstroom binnen de daarvoor geplande tijd is ons bedrijf ieder jaar gegroeid en hebben wij ons team zien uitbreiden. Het ontzorgen van onze opdrachtgever is voor ons de normaalste zaak van de wereld!

Dagelijks staat ons team klaar en voorziet u van de beste service.

De afgelopen jaren hebben wij miljoenen kunststof dakbedekking aangebracht in Europa. Bekijk onze projecten.

Contact

Neem contact op met Kamil Dak B.V.

Kamil Dak B.V.
+31 (0)13 303 22 23
info@kamildak.nl
Polluxstraat 1
5047 RA Tilburg

Of stuur ons een bericht via ons contactformulier

Industriële daken

Onze expertise: PVC & TPO

Bij Kamil dak B.V. zijn we onderscheidend in industriële platte en hellende daken. Voor een optimaal resultaat werken we altijd samen met onze vaste leveranciers van PVC en TPO waardoor we een gegarandeerde kwaliteit kunnen waarborgen. Onze expertise in combinatie met de kwaliteit van onze materialen, resulteert altijd in een duurzaam dak voor uw project met 10 jaar productgarantie die nog aan te vullen is met een verzekerde dakgarantie op aanvraag!

Team

Gedreven & saamhorig

De Kamil Dak B.V.-collega´s staan samen voor een uitstekende service en een professionele afwikkeling. Of ze nu op het dak staan of op kantoor werken! Iedereen werkt dagelijks met grote gedrevenheid, maar er zijn ook genoeg gezellige ontspannen momenten. Hoe we het voor elkaar krijgen dag-na-dag in saamhorigheid te werken? Wij werken in een gemoedelijke sfeer, op basis van wederzijds respect: wij helpen elkaar en komen voor elkaar op.

Wilt u op de hoogte blijven van onze projecten, mijlpalen en het reilen en zeilen van ons team (en de gevierde feestjes)? Volg ons dan op Facebook en Instagram voor leuke updates!

Volg en like ons op Facebook, Instagram, YouTube en Twitter

VCA**-gecertificeerd

Wij zijn VCA**-gecertificeerd.

VCA [Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers] is de standaard in de handhaving van een veilige, gezonde en duurzame werkomgeving. Het VCA**-certificaat geeft aan dat wij de nodige veiligheids-, gezondheids-, en milieuactiviteiten op de werkvloer beheersen, inclusief beleid, structuur en planvorming.

Veiligheid, gezondheid en milieu op de werkvloer.

Alle medewerkers van Kamil dak B.V. zijn professioneel opgeleid en in het bezit van VCA. Tevens bezitten medewerkers een BHV diploma. Voor alle projecten zijn wij voorzien van de benodigde veiligheidsmiddelen conform de VCA** eisen.

Door middel van het houden van maandelijkse Toolbox-meetings worden onze mensen up-to-date gehouden en zorgen ze voor een veilige werksituatie. Onze uitvoerders die dagelijks de projecten bezoeken zien ook toe op het naleven van de geldende veiligheidsvoorschriften. Het scheiden van ons afval is voor onze medewerkers vanzelfsprekend.