Over ons

KAMILDAK B.V.

Uw specialist in dakbedekking!

KAMILDAK B.V. is een toonaangevende speler in de dakbedekkingsbranche sinds 2010, gespecialiseerd in dakbedekkingen voor industriële gebouwen. We zijn actief in zowel nieuwbouwprojecten als de renovatie van bestaande gebouwen. Onze diensten strekken zich uit over heel Europa.

In de beginjaren van ons bedrijf begonnen we met het leggen van 10.000 m² dakbedekking per jaar. De daaropvolgende jaren hebben we een enorme en dynamische groei doorgemaakt. Sinds 2019 hebben we al meer dan 1.200.000 m² aan geïnstalleerde dakbedekkingen! In 2021 bedroeg dit indrukwekkende aantal zelfs 2.400.000 m²! De vaardigheden en positieve referenties van het team van KAMILDAK B.V. groeien jaar na jaar, maar de kwaliteit en toewijding blijven vanaf het begin op het hoogste niveau.

sinds 2010
Team

Vakkundige dakdekkers,
gegarandeerde kwaliteit

Door middel van regelmatige trainingen en opleidingen van onze medewerkers op het gebied van de nieuwste ontwikkelingen in de dakbedekkingsbranche, handhaven wij de kwaliteit van onze diensten op het hoogste niveau.

400+
collega's

Onze voltooide projecten worden regelmatig gecontroleerd door ons ervaren managementteam met relevante expertise en kennis. Bovendien worden eventuele problemen voortdurend besproken met de aannemers. Speciale regelingen en wensen van klanten worden ook nauwlettend in de gaten gehouden door onze bouwplaatsmanagers, die ervoor moeten zorgen dat alles volgens afspraak verloopt.

Ons team

Management team

avatar

Kamil Mazurkiewicz

Directeur/Eigenaar

avatar

Iwona Mazurkiewicz

Directeur

KAMILDAK B.V.

Passie en wederzijds respect.

De medewerkers van KAMILDAK B.V. zetten zich dagelijks volledig in om als team een uitstekende service en een professionele benadering te bieden. Of ze nu op het dak staan of op kantoor werken, op iedere afdeling wordt dagelijks met grote gedrevenheid gewerkt!

Wat is de kracht van KAMILDAK B.V.? Er wordt gewerkt in een gemoedelijke sfeer, op basis van wederzijds respect. Daarom helpen wij elkaar en komen we voor elkaar op.

Volg ons ook op LinkedIn, Facebook, Instagram, YouTube en Twitter
VCA

VCA** Certificaat

VCA staat voor: Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers.
Het VCA**certificaat geeft aan dat wij de nodige veiligheids-, gezondheids-, en milieuactiviteiten op de werkvloer beheersen, inclusief beleid, structuur en planvorming.

Veiligheid, gezondheid en milieu op de werkvloer.

Ook zijn de medewerkers van KAMILDAK B.V. professioneel opgeleid en in het bezit van VCA Basic of Vol. Een groot aantal medewerkers hebben ook een BHV diploma.
Voor al onze projecten zijn wij voorzien van de benodigde veiligheidsmiddelen conform de VCA** eisen.

Door middel van het houden van een maandelijkse Toolboxmeeting, worden de betreffende medewerkers op de hoogte gehouden van diverse onderwerpen over veiligheid en zorgen zij voor een veilige werksituatie. De uitvoerders controleren dagelijks dat de geldende veiligheidsvoorschriften door iedereen worden nageleefd. Hierbij hoort o.a. ook het scheiden van afval.